FORÆLDRE COACHING

Når man bliver forældre, går der rigtig mange psykologiske processer i gang. Det er helt naturligt og det er med til at forberede dig til ansvaret for dit barn. Der er dog mange forældre, der oplever at bekymringer, utilstrækkelighed, og usikkerhed tager over. For hvordan er man den bedste forældre for sit barn?

Man vil for alt i verden give sin guldklump, den bedst tænkelige barndom. Men hvordan?
På nettet findes der et utal af gode råd og opskrifter, på det gode forældreskab.

Lige fra ideelle opdragelses metoder, det perfekte familieliv til, hvilke tøjmærker, der er de “rigtige” osv. Her søger rigtig mange forældre råd og vejleding. Måske du også har prøvet det?

Problemet ved dette er, at du søger det helt forkerte sted. Svarene skal og kan nemlig kun findes indeni dig selv.

Det er KUN dig, der kender de rigtigt svar. Derfor skal du ind og finde svarene i din kerne. Du skal have skabt kontakt imellem dine tanker og dit hjerte. For det er her nøglen til indre ro, tro og balance findes. Det er her det bevidste forældreskab opstår.

Du kan først blive den forælder, du ønsker, og dit barn har brug for, når du kender og tør være dig selv. Du er piloten i dit barns liv og det kræver, at du tør tage styringen og ansvaret. Den gode forælder starter altså med dig. Du kan nemlig ikke være noget for andre, før du er noget for dig selv. Og du kan kun videregive det, du selv er fyldt af til dit barn.

Det er igennem dig, dine børn lære om sig. Og den største gave du kan give dit barn, er at vise det, hvordan man er autentisk, kærlig og tro imod sig selv.

Jeg har selv gået vejen og kender rejsen. Derfor ved jeg, hvordan jeg skal hjælpe og støtte dig i at få øje på de mønstre og indre mekanismer, som er årsagen til dine udfordringer.

Jeg bruger min terapeutiske baggrund og pædagogiske viden i min coaching. Men et forløb hos mig, behøver ikke tage lang tid, og vi behøver ikke grave i alle fortidens traumer. Der findes en nemmere vej, som er via effektive og brugbare mindset redskaber. Når du praktiserer disse, vil du hurtigt mærke en forandring.

Jeg har arbejdet professionelt med familier, mødre og små børn de sidste 15 år. Derudover er jeg selv mor til tre børn, hvilket har givet mig tre (meget forskellige) udviklingsrejser, takket være deres udviklingsnøgler til mig.