HVEM ER JEG

Jeg hedder Malene Krogh (årgang 76). Privat har jeg en dejlig familie. Gift med min mand som jeg har kendt siden 2001, sammen har vi 3 fantastiske børn som efterhånden er voksne. I april 22 blev jeg mormor til mit første barnebarn, så jeg føler mig så heldig.

 

Jeg er uddannet pædagog, coach, familieterapeut og holistisk energiterapeut.

Jeg er selvstændig og har hele 3 virksomheder, hvor fællesnævneren er den menneskelige udvikling og trivsel.

 

Den første er Landlykke en integreret daginstitution som jeg startede op fra bunden i 2005 til i dag, hvor den står på et velfungerende og selvkørende fundament med 12 ansatte.

 

Den anden er Trivsel og Overskud som er min coaching virksomhed jeg startede i 2016. Her hjælper jeg mennesker både 1.1 forløb i min coach hytte eller online men også gennem online forløb som du kan se her på siden.

 

Den tredje Virksomhed er helt ny og det er på en måde den virksomhed, der binder en sløjfe imellem de to andre og får det hele til at gå op i en højere enhed. Det er min kunst virksomhed KroghArt, hvor jeg maler, sælger og udstiller mine abstrakte malerier.

 

Sådan ser mit liv ud i dag.

Men jeg har også en historie med i bagagen.
Jeg er nemlig en vaskeægte mønsterbryder.
Jeg er opvokset i en dysfunktionel familie med psykisk sygdom, alkohol, vold, overgreb og utallige flytninger og skoleskift.

 

Jeg er således opvokset med traumer på sjælen fra jeg var helt lille, så jeg ved, hvad det vil sige at kæmpe med et nervesystem som er i alarmberedskab.
Men på trods af min opvækst og historie, har jeg formået at skabe et helt fantastisk liv og en karriere, hvor jeg hver dag får lov at beskæftige mig med min store passion, som er personlig udvikling på mange forskellige planer.
MEN min vej til dette har været ekstrem hård og fyldt med indre og ydre kampe, som kun jeg kender til.

 

Min barndoms vilkår har givet mig mønstre og overlevelsesstrategier, som har tæret på både mit fysiske og psykiske helbred.

Jeg har i mange år følt skam over min barndom og det jeg er blevet udsat for. Derfor har jeg aldrig fortalt min historie højt og dermed forkastet en stor del af mig selv.
Det har betydet, at jeg i rigtig mange år har levet som æslet med guleroden foran næsen, sat mål og nået mine mål, for derefter at sætte et nyt mål osv.

Jeg var overbevist om, at jeg kunne have kontrol og styre mit liv fra hovedet.
Jeg lukkede således af for nuet og for forbindelsen til min krops signaler.

Jeg har altid vidst, at min krop husker alt og har af samme grund helt bevidst fravalgt alt, der havde til formål at skabe forbindelse fra kroppen til hovedet.

Jeg har gået i samtaleterapi og det var nok for mig.
Troede jeg……
For på et tidspunkt, råbte min krop så SÅ højt, at jeg ikke længere kunne ignorere dens tilstedeværelse.

 

Jeg havde fysiske udfordringer og skavanker og rigtig mange tegn på alvorlig stress.
Så i 2015 tog jeg første skridt henimod at skabe forbindelse fra mit hoved til min krop. Siden har jeg praktiseret det indre lederskab, meditation, kundalini-yoga, mindfulness og nuets kraft, som har åbnet op for en helt ny indre og ydre verden.

Al visdom og svar findes indeni dig, du skal blot lære, hvordan du kan praktisere dette i hverdagen.
Min drøm er, at dele ud af min store viden omkring vores mindset, og sætte spot på, hvordan vi selv, ret simpelt, kan ændre vores indre programmeringer og skabe det liv vi drømmer om.

Dette er mit livsformål og min passion, som jeg selv har skabt mit drømmeliv ud fra. Og denne rejse har givet mig SÅ meget mere ro, overskud og lethed i livet.

 

Kærlige tanker fra Malene.


Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

* SKAL UDFYLDES

Venligst sæt flueben i checkboksen og du giver tilladelse at vi opbevare dine data på vores sikkre server, og vil modtage mit nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af nyhedsbrevet, eller ændre den måde du modtager den på.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor for tilmelding, du erklærer dig enig med at dine intastede informationer vil bliver overført til Mailchimp’s sikre server for opbevaring. Læs mere om Mailchimp’s privat sikkerheds politik her.